elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Junta Local exalta les seues falleres majors

La Junta Local exalta les seues falleres majors
  MÁS FOTOS
  La Junta Local exalta les seues falleres majors - (foto 2)
  La Junta Local exalta les seues falleres majors - (foto 3)
  La Junta Local exalta les seues falleres majors - (foto 4)
  La Junta Local exalta les seues falleres majors - (foto 5)
  La Junta Local exalta les seues falleres majors - (foto 6)

  Com cada any, i una vegada finalitzades les presentacions de les sis comissions falleres de Silla, es va celebrar la presentació de la Junta Local Fallera de Silla i l'exaltació de les falleres majors de totes les falles del municipi. Dissabte passat l’acte es va realitzar a la Nau Jove davant els fallers i les falleres que es van apropar per donar suport als seus màxims representants per a les falles 2015.

  El sopar de germanor, organitzat per la Junta Local, va tindre lloc a les 22 hores i al qual van assistir al voltant de 300 persones, més o menys com l’any passat. Passades les 23 hores, va començar l'acte que va comptar amb la presència de l'alcalde, Serafín Simeón; la regidora de Festes, Amada Garrido; Antonio Navarro del grup Els Verds, i Vicente Zaragoza i Felipe García del PSOE.

  L’alcalde Serafín Simeón va pujar a l'escenari com a president nat de la Junta Local per a rebre els 16 membres que componen la Junta Local, anomenats un a un per la secretària. Una vegada constituïda la Junta Local al complet, es va procedir a cridar a l'escenari els màxims representants de cada comissió fallera, els quals van exaltar amb versos les noves falleres majors de cadascuna de les comissions falleres.

  Subir