26 de enero de 2020 26/1/20

IV Jornada de Centres Públics de la Xarxa Sud

IV Jornada de Centres Públics de la Xarxa Sud - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  IV Jornada de Centres Públics de la Xarxa Sud - (foto 2)

  Ahir 11 de febrer, l’IES Enric Valor va acudir a la trobada d'instituts de la Xarxa Sud, on diversos centres públics de la zona van presentar els projectes que estan realitzant perquè els companys d'altres instituts els coneguen i puguen valorar l'interés d'incorporar-los als seus programes de treball.

  El nostre institut va presentar el projecte que han començat aquest curs anomenat Alumne Major, Germà Major en el qual participaren tres alumnes de cicles d'Administratiu, Toni Ortiz, Izascun Ortiz i Diego Villalba. Van explicar als alumnes de tots els grups de l'ESO com va ser el seu pas per aquesta etapa amb l'objectiu d'aconsellar-los perquè aprofitaren l'oportunitat que alguns d'ells no havien aprofitat en el seu dia.

  Als professors que presentaren aquest projecte a l'IES El Saler, centre encarregat d'organitzar aquesta jornada, els va acompanyar l'alumna Izascun Ortiz, que va comentar la seua experiència dins d'aquest projecte als professors que estaven al saló d'actes participant en la Jornada.

  Subir