Isabel Tomás aconsegueix el subcampionat d’Espanya de Judo

Isabel Tomás aconsegueix el subcampionat d’Espanya de Judo - (foto 2)
    Isabel Tomás aconsegueix el subcampionat d’Espanya de Judo - (foto 3)

El passat dissabte, dia 11, l'esportista de Silla Isabel Tomás va aconseguir el subcampionat d'Espanya absolut de Judo en la categoria de +78. La competició va tindre lloc a la localitat madrilenya d'Alcobendas.

Es tracta del campionat d'Espanya, l'últim a què s'ha arribat classificat per sectors, el primer d'un nou cicle olímpic i que hauria de posar a tots els judokes sobre el tatami de cara a l'inici de la carrera cap a Rio 2016.

En aquesta edició, la fase final ha tingut lloc al poliesportiu José Caballero d'Alcobendas (al pavelló Amaya Valdemoro), i seguint el programa que ja es va emprar en la passada edició a Pamplona, la categoria femenina es va celebrar dissabte de vesprada i la categoria masculina diumenge de matí.