elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Increments de participants a la Ruta de la Tapa

Increments de participants a la Ruta de la Tapa
  MÁS FOTOS
  Increments de participants a la Ruta de la Tapa - (foto 2)

  AESI i l’Ajuntament de Silla han preparat una nova edició de la Ruta de la Tapa que tindrà lloc durant dos caps de setmana: el pròxim 21 i 22 de novembre i el 28 i 29 de novembre.

  En aquesta nova edició cal ressaltar que ha hagut un increment considerable del nombre de participants respecte a l’edició anterior: Van ser 12 bars/restaurants més dos pubs els que van participar i en aquesta pròxima edició 16 bars/restaurants més dos pubs. Es tracta del següents:

  -Restaurant-Bar Ibiza.
  -Restaurant Fama.
  -Restaurant La Torreta.
  -Bar El Musical.
  -Casa Jacinto II.
  -La Taperia.
  -Bar Tasty.
  -Restaurant La Piscina.
  -Terraza Bar Stop.
  -Restaurant Estapami.
  -Bocateria El Refugio.
  -Bar Contenedores.
  -Bocateria Zurich.
  -Cafes Valiente.
  -Restaurant Marem.
  -Bocateria Julios’s.

  Hi ha que recordar que totes les tapes s'acompanyaran de beguda i es fixa un únic preu per a tots els establiments participants: 2 euros. D'aquesta manera tots els participants concursen en igualtat de condicions i resultarà molt més clar per al consumidor. Com l’anterior edició, la finalitat és promoure els nostres bars i restaurants mitjançant la cultura gastronòmica de la tapa, sent aquesta un xicotet plaer per als consumidors.

  D'aquesta manera, participaran tots aquells establiments interessats dedicats a la restauració, mitjançant la presentació d'una tapa a concurs que serà sotmesa a votació d’un jurat que valorarà la millor tapa i s’encarregarà de vetllar perquè es complisquen els horaris i la normativa.

  Per altra banda, el consumidor tindrà unes paperetes numerades per tapa que consumisca, que haurà de guardar-les. El número que coincidisca amb el sorteig de la ONCE del dia 30 novembre, tindrà un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa.

   

  Subir