5 de marzo de 2021 5/3/21

Inaugurades les zones d’oci per a animals de companyia

Inaugurades les zones d’oci per a animals de companyia - (foto 1)

    Aquest mes d'abril han quedat habilitades per al seu ús les zones d’oci per a animals de companyia a la zona de la Bega i al parc de l'Alteró. Unes instal·lacions que s'han realitzat dins del Pla d'Actuacions Programades 2014-2015 (PAP) de la Diputació de València, pel qual l'Ajuntament ha realitzat el condicionament de dues zones d’oci per a animals de companyia amb una inversió total de 58.000€.

    Una zona al sud de la població, concretament a la zona residencial de la Bega al costat de la Venta de Sant Roc de 780m2 i, una altra, al nord de la població, al parc de l'Alteró, al costat del local civicosocial, de 570m2.

    S'ha implantat en cadascun d'aquests punts, un circuit per a gossos o d’agility, degudament senyalitzat, a fi que els animals de companyia facen esport i les seues necessitats fisiològiques, dins d'un recinte tancat dotat amb diversos jocs i obstacles per a l'entreteniment, diversió i educació de les mascotes. També amb el propòsit de gaudir tots els veïns i veïnes del municipi d'un moment tranquil i agradable.

    Subir