elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Inauguració de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià

Inauguració de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià
  MÁS FOTOS
  Inauguració de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià - (foto 2)
  Inauguració de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià - (foto 3)
  Inauguració de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià - (foto 4)

  La inauguració de la 16a edició de la Fira de Sant Sebastià ha tingut lloc aquesta vesprada, a les 19.30 hores, a càrrec de l’alcalde de Silla, Serafín Simeón Peris, acompanyat per la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga Rigo.

  Molta gent s’ha acostat a la plaça malgrat el fred per donar suport a aquesta nova edició, que també suposa l’estrena en el càrrec com a cambreres del Crist de Mari Trini Almudéver Iborra i Dori Raga Ferrer.

  Després de tallar la cinta roja que marca la inauguració de la Fira, l’alcalde junt amb la corporació municipal i la resta d’autoritats, acompanyats per la música a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Música de Silla, van fer un recorregut pel recinte firal per saludar tots els expositors.

  Una fira que per estadístiques de visitants es consolida com una de las fires més importants de la nostra comarca. Molta gent s’apropa al llarg del cap de setmana per gaudir dels expositors comercials, gastronòmics, d’oci i agrícoles, així com de les fires medievals, les fires d’atraccions i la zona de restauració, que fan molt d’ambient als carrers i ofereix un programa tan variat i ample d’activitats per a tot tipus de públic, des de xiquets fins a majors. L’oferta d’oci està assegurada per a tots.

  Subir