elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Inauguració Red Conecta

  • Dimecres que ve, a la Nau Jove

El pròxim 30 d'abril, a les 11 del matí, l'alcalde Serafin Simeón assistirà a la inauguració de la Red Conecta que tindrà lloc a la Nau Jove. Un projecte que pretén adherir l'aula d'ordinadors de Joventut a la Red Conecta amb el compromís de millorar els processos de formació i e-inclusión de la població i en especial la dels joves.

A més de promocionar la participació dels ciutadans en l'ús eficient i sostenible de les tecnologies de la informació i les comunicacions, la Red Conecta pretén acostar la tecnologia a les persones amb dificultats socials i promoure l'e-administració a nivell local. Per aquesta raó a l'acte assistirà Gabriel González, responsable de l'àrea d'e-inclusión de Fundació Esplai. Una fundació que està compromesa amb les persones en risc d'exclusió social i que treballa l'e-inclusión a través dels telecentres Connecta i el projecte beca.MOS per a la millora de l’ocupabilitat.

Un altre dels objectius de la Red Conecta és millorar la formació i capacitació dels veïns de Silla a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i incrementar les seues possibilitats d'inserció en el mercat laboral, així com promoure el voluntariat i el treball en xarxa entre associacions locals, per a la implicació de la ciutadania en el desenvolupament comunitari.

Subir