elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gran Nit de Falles 2014

Gran Nit de Falles 2014 - (foto 1)
  • Amb les actuacions de les falles el Molí, Mercat, Reis Catòlics, Port, Parc Sant Roc i Poble

MÁS FOTOS
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 2)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 3)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 4)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 5)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 6)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 7)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 8)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 9)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 10)
Gran Nit de Falles 2014 - (foto 11)

Que Silla és un poble faller i ple d’artistes, no n’hi ha cap dubte. La Gran Nit de Falles demostra, en la setmana de Festes en Honor al Santíssim Crist de Silla, que al cap de setmana no hi poden faltar les actuacions d’un col•lectiu que mou tanta gent al nostre municipi.

Les actuacions dels fallers i falleres de la Falla Molí, Mercat, Reis Catòlics, Port, Parc Sant Roc i Poble, en un acte que organitza la Junta Local de Silla, van arrancar els aplaudiments dels assistents i els somriures en una de les nits en què més gent acudeix a la plaça a gaudir de les actuacions que s’ofereixen al llarg de la setmana.

L’actuació dels xiquets i els integrants de les comissions majors en la segona part, va demostrar la qualitat artística que hi ha al nostre món faller, sens dubte, amb el suport sempre del nostre ajuntament i del seu alcalde, Serafín Simeón que, junt amb els seus regidors i regidores, va assistir a l’espectacle.

Que el món faller està ple d’artistes, d’això no hi ha dubte. Açò ens demostraren dissabte passat en la Gran Nit de Falles amb les actuacions de les falles el Molí, Mercat, Reis Catòlics, Port, Parc Sant Roc i Poble, a la plaça.

La plaça, de gom a gom, va aplaudir l’actuació dels xiquets i les integrants de les comissions majors en la segona part, amb la qual cosa tots demostraren que el món faller és un món viu i que mai descansa d’assajos i activitats per a qualsevol edat: un altre clàssic en les nostres festes, que ompli de llum, color i alegria una nit en què les falles són les protagonistes.

Subir