elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gran èxit de convocatòria amb “T-Invitamos”

Gran èxit de convocatòria amb “T-Invitamos”

    El passat dissabte de vesprada, va fer la seua presentació oficial “T-Invitamos”. Una idea concebuda per un grup de comerços del nostre municipi: Rubio Home, Regals Bambú, Viatges Turiópolis, Modas Bárbara, Anabel Machancoses, Coninos Roba Infantil, Unika Loli Blázquez i Morera Ferreteria i Bricolatge, que naix amb la idea i l'objectiu de potenciar el comerç local.

    Més de 300 persones es van apropar al carrer de València cantó amb Santa Teresa per veure la presentació d’una escaparata itinerant ubicada a la joieria Anabel Machancoses, comerciant del grup T-Invitamos. Aquesta idea consisteix en el fet que durant quinze dies la resta de comerços del grup han de fer promoció del comerç concret on es troba l’escaparata itinerant. Tots junts pensen que d’aquesta forma s’uneixen els esforços per tal de satisfer, de manera innovadora, les necessitats dels seus clients oferint els seus productes i serveis a preus competitius.

    A continuació, els assistents van poder gaudir al carrer de música de cambra oferida pels quatre músics del grup Dotze Cordes. En finalitzar, es va oferir un berenar amb dolços de Bon Gust i, a més, tots pogueren fer-se fotos al photocall patrocinat per Mar Navarro. Al final de la vesprada es va sortejar un cap de setmana a l’hotel las Fuentes d’Alcossebre.

    Subir