elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gran èxit del Conservatori a Benetússer

Gran èxit del Conservatori a Benetússer
  MÁS FOTOS
  Gran èxit del Conservatori a Benetússer - (foto 2)
  Gran èxit del Conservatori a Benetússer - (foto 3)

  El Conservatori municipal de Silla ha participat en la V edició de la Setmana de la Música de Benetússer, que ha tingut lloc del 8 al 12 de juny. Una nova edició que organitza l'associació Benemúsic, amics de la Música de Benetússer, creada per a la promoció d'activitats musicals. Aquest festival va nàixer ara fa cinc anys amb la idea d'utilitzar el jardí del Xalet de la plaça de la Xapa com a marc per a oferir al públic una setmana musical i mostrar alhora músics consagrats i estudiants dels conservatoris més propers.

  Aquests concerts es converteixen també en una opció de cultura gratuïta per al públic, que ha fet possible l'èxit de les edicions anteriors. Quant a la programació, com cada any es va gaudir de músics locals o dels pobles propers. Dimarts 9 de juny, va ser el dia dedicat als estudiants de saxo del Conservatori Municipal de Silla.
  Van estar acompanyats pel professor de l’assignatura de conjunt modern, Roberto López Pastor; diversos percussionistes; un pianista, i un baix elèctric. Igual que en edicions anteriors van oferir un gran concert amb temes molt coneguts com Fly me to the moon o In the mood.

  Van oferir el programa següent:

  1. Blue trane
  2. Mercy, mercy, mercy
  3. Inside out
  4. All the thing you are
  5. Caravan
  6. Fly me to the moon
  7. The girl from Ipanema
  8. In the mood
  9. Chameleon

  A més, els xiquets van realitzar improvisacions i van poder plasmar els seus ensenyaments musicals, els quals van ser molt aplaudits pel públic assistent.

  Subir