elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gran actuació del conservatori de Silla

Gran actuació del conservatori de Silla
  MÁS FOTOS
  Gran actuació del conservatori de Silla - (foto 2)
  Gran actuació del conservatori de Silla - (foto 3)

  Dilluns passat els alumnes de percussió del Conservatori, sota la tutela del seu professor Roberto Moreno Martí, van actuar a l'auditori del Conservatori de Torrent.

  El Conservatori Professional Municipal de Silla va ser invitat a participar en el IV Festival de Percussió i va ser l'únic conservatori municipal ja que la resta de conservatoris pertanyien a la xarxa de Conselleria. Els alumnes de percussió del Conservatori van demostrar un gran nivell, dins d'una trobada en què el nivell interpretatiu per part dels alumnes és molt alt.

  Van interpretar dues peces. La primera es va interpretar amb instruments reciclats, en aquest cas pots de pintura, on es va poder gaudir de la gran destresa dels nostres alumnes, els quals van sorprendre el públic i van ser recompensats amb un gran aplaudiment. La segona obra, en la qual van participar tots els alumnes de les ensenyances professionals, va ser d'una execució brillant en què es va poder gaudir del gran nivell que tenen els alumnes del conservatori de Silla i que va quedar plasmat en aquesta gran trobada. Tot això gràcies a la labor pedagògica que està realitzant el professor de l'especialitat, Roberto Moreno.

  Subir