elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Govern de Serafín Simeón baixa l'IBI un 9%

    Al Ple extraordinari, que va tindre lloc dimarts passat, es van aprovar les ordenances municipals per a l'any 2015. Com a novetat, l'equip de govern baixarà l'IBI per tal que el rebut de la contribució siga menor l’any que ve per als nostres veïns i veïnes.

    Una rebaixa d'impostos que ha eixit endavant amb els vots a favor de tots els grups polítics, a excepció de EU. Una decisió amb el suport d’una moció presentada per Els Verds, i que ha sigut possible gràcies a la bona gestió realitzada pel govern de Serafín Simeón aquests últims tres anys i que suposarà una baixada d’ingressos en les arques municipals del voltant de 305.000 euros.

    Per a compensar aquesta falta de ingressos, els pressupostos que presentarà l’equip de govern continuaran la línia de mantindre tots els serveis al ciutadà, però sense fer grans inversions; encara que l’equip de govern seguirà recorrent a la Diputació Provincial i Generalitat per aconseguir la major quantitat de recursos necessaris per a realitzar projectes d’inversions al nostre municipi.

    L'aprovació de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre béns immobles modificada suposa que el tipus de gravamen baixe al voltant d’un 9%. Demà es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i les modificacions entraran en vigor el pròxim 1 de gener del 2015.

    Subir