17 de noviembre de 2019 17/11/19

Formació del professorat per al projecte de la son

  En l'IES Enric Valor, s'inicia la formació del professorat dels centres educatius de Silla que participen en el desenvolupament del projecte de la son. La formació se centra en jornades presencials i formació en línia a través de les plataformes creades en col.laboració amb el CEFIRE. Un curs de formació de 20 hores on es tractaran els hàbits per a millorar el rendiment de la son en la població escolar i obtindre els resultats previstos dins del projecte.

  Com ja informàvem en la web, el projecte anomenat "Millora dels hàbits de la son en la població escolar de Silla", dins del Programa Erasmus+ de la Comissió Europea, ha sigut seleccionat, va quedar en la posició número 10 de tot Espanya i va rebre per a aquest projecte una subvenció per un import de 113.694 euros. L'objectiu fonamental d’aquest programa és adoptar mesures molt senzilles perquè els nostres xiquets i adolescents coneguen pautes per aconseguir dormir bé, la qual cosa pot suposar una disminució de l'absentisme i el fracàs escolar i l'agressivitat als aules.

  Un projecte pioner en aquest àmbit i que involucra tota la població de Silla. Tots estan integrats en el projecte: alumnat, pares i mares, professorat, tutors i equips directius, que sota la coordinació de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Silla hi han participat.

  ocultar
  Formació del professorat per al projecte de la son
  Subir