elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

II Fira de l'Albufera a Silla

II Fira de l'Albufera a Silla
  MÁS FOTOS
  II Fira de l'Albufera a Silla - (foto 2)
  II Fira de l'Albufera a Silla - (foto 3)
  II Fira de l'Albufera a Silla - (foto 4)
  II Fira de l'Albufera a Silla - (foto 5)
  II Fira de l'Albufera a Silla - (foto 6)

  La II Fira d'Entitats i Associacions de l'Albufera ha mostrat durant tot el cap de setmana les particularitats i característiques del parc natural. La inauguració oficial va tindre lloc dissabte al matí i va comptar amb l'assistència de l'alcalde del municipi, Serafín Simeón; Ramón Vila, director del Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar; José Segarra, director del Parc Natural de l'Albufera, i el president de la Vela Llatina, Juan Batista Granero. També van assistir la regidora de Joventut Visi Carrión i el regidor de Régim Interior, Carlos Primo.

  En aquesta ocasió, la II Fira de l'Albufera ha reunit en un espai participatiu, divulgatiu i lúdic prop de 50 entitats relacionades i 8 casetes gastronòmiques. Més de 3.000 m2 de recinte firal han acollit les casetes de les entitats que van participar, com Acció Ecologista Agre, Seu Birdlife, la Federació de Vela Llatina o la de l'oficina tècnica de gestió del Parc Natural de l'Albufera de la Generalitat Valenciana.

  Els assistents han pogut disfrutar d'activitats com la tradicional vela llatina, xarrades, exposicions, debats, tallers per a aprendre a realitzar nucs, vaixells de paper o de full de canya, activitats infantils, passejos amb barca o una solta d'ànecs. El grup de dansa Els Porrots s'ha encarregat de portar el folklore fins al port, i els més atrevits han pogut iniciar-se en la pràctica del piragüisme amb el Club de Piragüisme de Silla.

  Subir