elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son

Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son
  MÁS FOTOS
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 2)
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 3)
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 4)
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 5)
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 6)
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 7)
  Finalitzen les visites als centres educatius involucrats al projecte de la son - (foto 8)

  Ahir van finalitzar les jornades que van començar dilluns amb la visita dels socis turcs i italians que durant aquests dies han estat al nostre municipi per començar el desenvolupament del projecte Erasmus+ de la son sota les directrius del Dr. Gonzalo Pin, metge pediatre de la unitat infantil de la son de l’hospital.

  A més de xerrades i ponències, han visitat els nostres centres educatius involucrats al projecte dins del programa Shastu Habits i del desenvolupament del projecte de la son. Després de la recepció i les jornades que van tindre lloc a l’IES Enric Valor i les visites al CEIP Sant Roc i al CEIP El Patí, ahir de matí es van dirigir al CEIP Reis Catòlics, CEIP Desamparats i IES Sanchis Guarner per visitar els centres i veure les línies seguides per aquests centres educatius al respecte. Tot amb la finalitat de veure, amb unes enquestes, com influeix la son i els bons hàbits en el rendiment escolar i aconseguir que disminuïsca l’absentisme, el fracàs escolar i l’agressivitat a les aules que es puguen originar pels mals hàbits a casa i per la falta de la son.

  El grup de socis turcs i italians han estat en tot moment acompanyats per l’alcalde, Serafín Simeón; el regidor d’Educació, Alfonso Benaches i tot l’equip de la Regidoria de Salut Pública implicada en el projecte. De nou, el professorat ha acompanyat els nostres convidats a fer un recorregut per les aules en els diferents cicles de preescolar i primària.

  Subir