5 de marzo de 2021 5/3/21

Finalitzen els treballs de neteja i reblit al pou de l’antic motor de La Bega

Finalitzen els treballs de neteja i reblit al pou de l’antic motor de La Bega - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Finalitzen els treballs de neteja i reblit al pou de l’antic motor de La Bega - (foto 2)

  L’Ajuntament ja ha finalitzat els treballs de rebliment de l’antic motor de la Bega que s’havia ensorrat, estava ple de runes que i que suposava un perill per als veïns i veïnes.

  El problema va començar al pou de l'antic motor de la Bega quan fa anys el varen enderrocar i reblir sense permís municipal. Per aquesta raó s'obriren expedients, inclosos judicials, pel tipus d'infracció que podia afectar al nivell freàtic. Amb posterioritat, com que aquell enderroc sense autorització es va executar "amb nocturnitat i traïdoria", finalment es va ensorrar tot el que havien reblit malament del pou.

  L'Ajuntament va requerir a l'Agrupació de Propietaris de la Bega (AIU), com a responsable de les obres d'urbanització de La Bega, que resolguera aquest conflicte. Una vegada passats terminis legals, l'Ajuntament ho ha fet subsidiàriament pel perill que representava el pou obert i ple de runes. Ara cal reclamar a l'AIU l'import de les despeses. En breu es realitzaran els treballs de pavimentació de la zona afectada.

  Subir