2 de junio de 2020 2/6/20

Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació

Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació - (foto 2)
  Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació - (foto 3)
  Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació - (foto 4)
  Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació - (foto 5)
  Les Falles de Silla acudixen a la recepcio de la Diputació - (foto 6)

  La Diputació de València va oferir ahir al matí la seua tradicional recepció a les comissions falleres de la província. Les sis comissions falleres de Silla van acudir ahir acompanyats per l'alcalde Serafín Simeón, la regidora de festes Amada Garrido i el diputat provincial Isidro Prieto a la recepció a què han assistit prop de 2.000 fallers i falleres.

  Com cada any a les 11 del matí, la plaça Manises ha reunit a més de 500 comissions falleres dels pobles de la província de València i capital. Els fallers i falleres han acudit a la recepció abillats amb el trage tradicional per a festejar un dia de germandat en vespra de la setmana gran de les falles.

  El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va saludar i va rebre els representants de 200 comissions i ajuntes falleres, que van acudir a l'acte de recepció acompanyada per representants municipals i pels diputats provincials, en una multitudinària recepció oficial transtaula en directe per DipuTV.

  Els municipis que han participat en este acte sotàs Xàtiva, Moncada, Rocafort, Alaquàs, Albalat dels Sorells, Foios, Quart de Poblet, Puçol, Silla, Alcácer, Xirivella, Massanassa, Aldaia, Chiva, Massamagrell, Sagunt, Paiporta, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, l'Eliana, Sedaví, l'Alcúdia, Benifaió, Albal, Algemesí, Benetússer, Faura, Catarroja, Vilanova de Castelló, la Pobla Llarga, Meliana, Manises, la Pobla de Vallbona, Turís, Alfara del Patriarca, Gandia, la Llosa de Ranes, Almussafes, Cheste, Alboraia, Casinos i també la ciutat de València.

  La recepció fallera es va prolongar fins a l'una i mitja de la vesprada i ha servit, entre altres coses, per a obrir la setmana gran fallera i de punt de trobada de festers de tots els racons de la província amb les comissions de la capital, quelcom que no sol ocórrer.

  La Ventana de la Diputación de Valencia

  La Ventana de la Diputación de ValenciaEntrar en el especial
  Subir