elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Falla Mercat celebra les seues presentacions

La Falla Mercat celebra les seues presentacions
  • Els Carnestoltes de Venècia i la música va omplir ahir de màgia la Nau Jove

MÁS FOTOS
La Falla Mercat celebra les seues presentacions - (foto 2)
La Falla Mercat celebra les seues presentacions - (foto 3)
La Falla Mercat celebra les seues presentacions - (foto 4)
La Falla Mercat celebra les seues presentacions - (foto 5)
La Falla Mercat celebra les seues presentacions - (foto 6)
La Falla Mercat celebra les seues presentacions - (foto 7)

Els Carnestoltes de Venècia i la música van omplir de màgia i color la Nau Jove per rebre a la Falla Mercat que aquest cap de setmana van celebrar les seues presentacions. Dissabte a la nit, la nova fallera major, Rosa Maria Santos i Benaches, junt amb el seu president, Javier Tormo, van comptar amb el suport de tota la comissió que, com una gran família que és, van acompanyar als màxims representants en una nit plena d’emoció, qualitat interpretativa i un decorat fabulós. Una presentació que va girar al voltant a les Carnestoltes de Venècia i la seua sàtira fent una comparació molt encertada amb la festa de les falles.

Adrián Albert i Santos, com a president infantil, i Isabel Braulio i San Lorenzo, com a fallera major infantil, van viure un dels dies més importants com a màxims representants de la seua comissió diumenge de vesprada. La música com a principal protagonista i la seua importància dins del món faller van delectar als assistents amb una posada en escena molt bona, molt de color i molt bona coordinació. Emocionades i amb llàgrimes als ulls, les noves representants van rebre les paraules dels seus mantenidors. Com és habitual, l'Himne Regional va ser l'encarregat de finalitzar aquest emotiu dia en què van veure complit el seu somni.

Va assistir molta gent a les dues, al voltant de les 450 persones en cadascuna que, junt amb els representants de la resta de falles del municipi, la Casa d'Andalusia i la Junta Local de Silla, van voler acompanyar els protagonistes de la comissió en una nit i vesprada molt emotiva. Aquest suport també els va compartir Serafín Simeón, alcalde de Silla; junt amb Amada Garrido, regidora de Festes; Felipe García, Iván Cuenca i Vicente Zaragozá, regidors del PSOE, i Antonio Navarro d’Els Verds.

Subir