elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat

Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat - (foto 2)
  Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat - (foto 3)
  Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat - (foto 4)
  Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat - (foto 5)
  Èxit rotund de la Tertúlia Poètica a la Llar del Jubilat - (foto 6)

  De gom a gom, es va trobar la sala polivalent de la Llar del Jubilat divendres passat per assistir a la vetllada poètica que es realitza tots els anys per aquestes dates.

  L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Silla, en col·laboració amb l’Associació Cultural Amics de la Poesia del nostre municipi, van organitzar una nit en què les lletres es van mesclar amb la música oferint un recital ple d’emotivitat i professionalitat. Alfonso Benaches, regidor de Cultura, Pilar Bermell, regidora de Benestar Social, i Vicente Zaragoza, regidor del PSOE , van apropar-se per compartir aquesta nit poètica amb els majors del nostre municipi.

  A la V Tertúlia Poètica els membres de l’associació Amics de la Poesia van recitar un poema o poesia, tant en castellà com en valencià. Destacar la col·laboració de Raquel Gradolí o Amparo Pina que va recitar precioses poesies. A més del recital de poesia, comptàrem amb l’actuació dels músics Yolanda Perpinya (bandúrria) i Fernando Zaragozá (guitarra). Després de finalitzar el recital, tot el públic assistent va gaudir de mistela, sidra i dolços.

  Subir