Empat del Silla CF que sap a poc

• No aprofita una bona jornada per a agafar distàncies

• SILLA CF 2-2 CD JOVENTUT PICANYA

El Silla CF va arrancar la vesprada de diumenge amb la ment posada a Picassent i… a l’Alcúdia. Era inevitable. A Els Arcs s'enfrontava la UE L’Alcúdia, tercer classificat empatat a punts amb el conjunt siller, i el líder Algemesí CF. El resultat final de 2-2 que es va donar en aquest encontre afavoria els interessos blanquets per a adquirir avantatge en la segona plaça respecte a L’Alcúdia, però faltava l'essencial, que era guanyar el propi partit, cosa que finalment no va succeir, a pesar d'avançar-se el Silla en el marcador. I és que, una vegada més, els errors propis van castigar l'equip de Xus Vendrell.

D'inici, el Silla CF va eixir a la recerca de la porteria contrària, per la qual cosa no va tardar a crear les primeres ocasions davant del marc del CD Joventut Picanya. Els visitants van aguantar la pressió local i van aconseguir la mitja hora de joc amb la porteria a zero, encara que sense posar, fins aquest moment, en compromisos la meta que estava defensada per Lucas. No obstant això, quan pareixia que el Silla estava començant a tindre més problemes per a xafar l'àrea contrària, en el minut 35, Álex Curado va connectar un tir des de més de 30 metres que va besar la xarxa sense que el porter del Joventut Picanya arribara a poder aclarir l'esfèric.Gol de molt bella factura i 1-0 per a alegria sillera. Però, curiosament, a partir d'aquest moment es va veure la “cara B” d'aquesta temporada del Silla CF. En dos errors imperdonables que parteixen del centre del camp i agarren totalment descol·locada i molt poc atenta la defensa, a més de mostrar una excessiva permissivitat amb els adversaris, el davanter Josele li va donar la volta al marcador amb dos punts pràcticament idèntics aconseguint definir molt bé enfront de Lucas (38´ i 42´).

Després del pas per vestuaris, el Silla va assumir el control del baló i es va llançar a per l'empat assumint el risc que el Joventut Picanya culminara alguna contra amb un tercer gol que ja haguera sigut definitiu.L'insistent domini siller obtindria els seus fruits en el minut 63 amb un xut ras d'Andrés que va suposar el 2-2. Arran de la igualada, l’equip i l’afició es van vindre encara més amunt i van pressionar tot el possible perquè els tres punts es quedaren a L´Alter.Fins en dues ocasions els jugadors del Joventut Picanya van aclarir en àrea xicoteta ambdós balons que es colaven en la meta visitant i l'acció polèmica de la vesprada es va produir en el 85´en reclamar el públic, sobretot el que estava situat darrere de la porteria, i els jugadors locals un gol “fantasma” que l'àrbitre no va concedir.El Joventut Picanya, amb el Silla totalment bolcat en atac, també va gaudir d'una gran oportunitat per a guanyar, però Lucas, molt ben situat, el va evitar amb una extraordinària intervenció. Els cinc minuts de descompte que va decretar el col·legiat van resultar agònics, però ja no es produiria més novetats en el marcador deixant un sabor agredolç en els sillers, que veien com se'ls va escapar una ocasió magnífica per a anar consolidant-se en el segon lloc, que a la conclusió de la Lliga permet disputar la promoció d'ascens a Preferent.

Debut de David Bitsadze

Dijous passat, el Silla CF va aconseguir tramitar en la FFCV la fitxa del davanter georgià, fincat a València, David Bitsadze, que va debutar com a blanquet en el minut 61 en substitució d'Álex Curado. Bitsadze, a pesar de la seua joventut, compta amb experiència en diferents equips de la primera divisió del seu país natal i actualment es trobava exercitant-se amb el Recambios Colón a l'espera de l'arribada del transfer internacional.

L'alineació del Silla CF va ser la formada per Lucas, Raúl, Xiri, Óscar, Dufau, Iván, Renzo (Canet, m. 51), Álex Curado (David Bitsadze, m. 61), Andrés (Cheti, m. 87), Juanma i Aitor.