26 de febrero de 2020 26/2/20

Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics

Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 2)
  Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 3)
  Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 4)
  Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 5)
  Emotiva presentació de la Falla Reis Catòlics - (foto 6)

  El passat cap de setmana, la Falla Reis Catòlics de Silla va celebrar la presentació de les seues falleres majors per a l'exercici 2013-2014. La cita va tindre lloc a la Nau Jove dissabte a la nit i diumenge de vesprada i va comptar amb el suport de la comissió al complet. La Nau, de gom a gom, va acollir les noves representants amb calidesa i afecte en una de les nits més importants per a una fallera major.

  L’Olimp dels Déus Grecs va donar la benvinguda a la pólvora, la poesia i tot allò que representa la València en falles que per als fallers i falleres és el nostre olimp: l’olimp de la festa de les falles. La fallera major, Laura Sánchez Fernández, va fer la seua gran aparició en un carruatge grec fent una presentació digna d’una deessa.

  Per altra banda, diumenge, el conte d’Alicia en el país de les meravelles va acollir el somni d’una xiqueta que vol ser fallera major infantil. Un conte que va tindre com a protagonista la nova fallera major infantil, Lucia Trenado López, que va complir el seu somni al costat del seu president infantil, Daniel Ortega Martínez

  Més de 500 persones, junt amb els representants de la resta de falles del municipi, Casa de Andalusia i Junta Local de Silla, van voler acompanyar les protagonistes de la comissió en una nit molt emotiva i especial. La vesprada de diumenge també la van compartir amb els fallers, Serafín Simeón, alcalde de Silla; junt amb la regidora Visi Carrión, Josefina Zaragozá, Felipe García, Iván Cuenca i Vicente Zaragozá del PSOE que van assistir a la presentació ahir de vesprada. A més de tots els anomenats, que també van presenciar la presentació major de la nit, Andrés Vicent d'Espanya 2000 i Antonio Navarro d’Els Verds també van assistir a l'acte com a representants municipals.

  Emocionades i amb llàgrimes als ulls, les noves representants van rebre les paraules dels seus mantenidors. Com és habitual, l'Himne Regional va ser l'encarregat de finalitzar aquest emotiu dia en què van veure complit el seu somni més anhelat.

  Subir