elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Emotiu Pregó al teatre de la Plaça

Emotiu Pregó al teatre de la Plaça
  MÁS FOTOS
  Emotiu Pregó al teatre de la Plaça - (foto 2)
  Emotiu Pregó al teatre de la Plaça - (foto 3)
  Emotiu Pregó al teatre de la Plaça - (foto 4)
  Emotiu Pregó al teatre de la Plaça - (foto 5)
  Emotiu Pregó al teatre de la Plaça - (foto 6)

  Les autoritats civils, amb el pregoner Paco López Fran i acompanyats per l'Agrupació Musical la Lírica, eixiren des de l'Ajuntament de Silla, dissabte passat, per a arreplegar les cambreres del Crist de l'any 2013, les senyoretes Mari Carmen Miñana i Silvia San Andrés. Després del passacarrer van tornar a la plaça del Poble per a fer el pregó de començament de les Festes d'Agost del 2013.

  Núria Martínez va presentar l'acte i, després de requerir la presència a l'escenari de la regidora de Festes, Amada Garrido, i de l'alcalde, Serafín Simeón, va anunciar la presència de les representants dels actes festius i religiosos. Les cambreres del Crist, Mari Carmen i Silvia, van ser obsequiades amb un pergamí acreditatiu i un ram de flors en record de l'acte. En aquest moment, quan els representants i les autoritats de les festes majors de Silla ja presidien l'escenari, es va rebre el protagonista de l'acte, el pregoner dels festes, el jugador i entrenador de futbol Paco López.

  A continuació, es va dirigir al públic assistent Amada Garrido que, després del seu discurs va anunciar Paco López , el qual va fer un pregó emotiu i molt personal i va rebre un aplaudiment ben merescut per part de tots els assistents. A continuació, l'alcalde li va oferir un pergamí en record del pregó i, per a tancar l'acte, es va dirigir a tot el públic assistent desitjant-los bones festes i un bon estiu.

  L’acte va comptar amb la presència del govern local, l’alcalde, Serafín Simeón; la regidora de Festes, Amada Garrido; la regidora de Benestar Social, Pilar Bermell; el regidor d’Esports, Marcos Zaragoza; el regidor de Cultura Alfonso Benaches les regidores del PSOE, Josefina Zaragoza i Felipe García, i el regidor d’EU Valentín Mateos.

  Subir