5 de marzo de 2021 5/3/21

El ple decideix deixar damunt de la taula la nova adjudicació del subministrament de l'aigua

    Com ja vam informar a desembre, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJ) va ordenar tornar a licitar el servei de subministrament d'aigua al nostre municipi, malgrat que és l'empresa Hidraqua (abans Aquagest) qui porta deu anys encarregant-se de la prestació del servei d'aigua potable a Silla. Anit al ple i després d’una junta de portaveus dels diferents partits, es va decidir deixar damunt la taula fins al ple de març la nova adjudicació del subministrament de l’aigua.

    El dilluns passat 16 de febrer, la “Mesa de Contractació Permanent del Serveis Municipals de l’aigua, va votar que s’optara per l’adjudicació a la empresa que obtinguera major puntuació d’acord amb els informes del tècnics municipals.

    El dimecres, dia 18 de febrer, la proposta es va elevar a la Comissió Informativa per tractar el punt al Ple. Però el dijous, 19 de febrer, l’empresa Hidraqua va sol•licitar que s’adoptara acord de desistiment del procediment de contractació. El desistiment ha d’estar informat pels tècnics competents. A la junta de portaveus dels diferents partits politics es va debatre el tema i donada la importància del punt es va decidir posposar-ho amb la finalitat d’obtindre més informació dels tècnics relativa al desistiment sol•licitat per l’empresa i als resultats de la liquidació amb l’actual Concesionaria de l’aigua.

    Subir