13 de noviembre de 2019 13/11/19

El curs comença al Conservatori el pròxim dilluns 15 de setembre

  El 15 de setembre comencen les classes del nou curs 2014-2015 al Conservatori de Silla. Aquest any amb nous reptes i sobretot amb molta il•lusió per a complir de la millor manera possible, el major nombre d’inquietuds i necessitats al voltant de l’ensenyança musical.

  El Conservatori és un centre professional municipal que dóna un servei al poble i a tots el ciutadans. El centre ofereix la possibilitat de matricular-se en ensenyances elementals i ensenyances professionals. Les ensenyances elementals consten de quatre cursos en els quals les assignatures que s’imparteixen són l’instrument, llenguatge musical i cor ,  en tercer i quart s’afegeix l’assignatura de conjunt.

  Les ensenyances professionals consten de sis cursos en una varietat més amplia d’assignatures.

  A part de l’ensenyament musical la comunitat educativa té com a objectiu primordial oferir a tots els alumnes una qualitat en quant a experiències personals de convivència i a més de desenvolupar inquietuds en els alumnes, i fer-los compartir tot allò que el dia de demà quedarà en els seus records com a unes vivències molt gratificants per a ells.

  ocultar
  El curs comença al Conservatori el pròxim dilluns 15 de setembre
  Subir