25 de enero de 2021 25/1/21

El Conservatori compleix 20 anys

El Conservatori compleix 20 anys - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Conservatori compleix 20 anys - (foto 2)

  Enguany el Conservatori de Música de Silla celebra el seu 20 aniversari. Per aquesta raó ha preparat un gran nombre d'activitats per a commemorar aquest any tan assenyalat i els seus 20 anys "fent músics professionals".

  Activitats per als alumnes de caràcter educatiu com la trobada de cors, audicions, col·laboracions amb els col·legis i instituts, així com de caràcter social, concerts en l'IVO, residències de la tercera edat de la localitat i també activitats formatives: realització d'òperes, classes magistrals, concerts en diferents auditoris, intercanvis... ompliren de música la nostra localitat.

  Durant aquest mes de maig, des d’avui ja podem gaudir d'un concert del grup de percussió en l'auditori de Torrent i dilluns que ve comencen les audicions. El divendres 15 ve una cantant i un director d'òpera de projecció internacional a donar un curs de caràcter gratuït de perfeccionament als alumnes.

  El dissabte 16 tindrà lloc una jornada de portes obertes de trompetes on vindran alumnes especialitzats en aquest instrument de diferents localitats i es realitzaran classes magistrals, exposició d'instruments, audicions... Al juny se celebrarà “Benemusic”, concerts i actuacions a la residència de Silla.

  L'evolució del Conservatori està sent molt positiva. Actualment té més de 200 alumnes. És un conservatori més modernitzat, mirant a les noves tecnologies, impartint classes que s'acosten a les músiques d’avui. I tot això no seria possible sense l'elenc de professors de gran valor i professionalitat de què disposa el Conservatori.

  Subir