elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Concert de primavera de la Lírica

Concert de primavera de la Lírica
  MÁS FOTOS
  Concert de primavera de la Lírica - (foto 2)
  Concert de primavera de la Lírica - (foto 3)

  La Banda Simfònica de La Lírica va oferir diumenge passat, dia 19 d’abril, el primer dels concerts de Primavera 2015, amb una sala d’audicions que pràcticament no donava cabuda al públic que es va donar cita.

  En la primera part del concert es va interpretar el pasdoble Sergi i Albert, de José A. Rebollar, La Primera Suite en Mib, op 28, de Gustav Holst, la marxa mora, Al-Suay, de José Luis Escrivá i Palindromia Flamenca, d’Antonio Ruda, amb una excel·lent actuació d’Álvaro Aparici com a saxo solista, que va arrancar els aplaudiments prolongats del públic.

  La segona part del concert va ser un autèntic tribut a Deep Purple, grup de rock anglès fundat a Hertford (Anglaterra) el 1968, i Jon Lord, el vertader fundador i arquitecte del ‘rock simfònic’, músic compositor, pianista i organista anglès. El públic assistent va gaudir amb la brillant actuació de Berny Vidal, guitarra solista de la formació Malsujeto, Salva Mestre a l’orgue, Francisco Alba Sánchez baix solista i Enric Martínez a la bateria, acompanyats de la banda i dirigits pel mestre Andrés Valero-Castells.

  L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Serafín Simeón, i dels regidors del consistori, Alfonso Benaches, Carolina Manzano, Valentín Mateos i Josep Lluís Melero.

  Subir