3 de junio de 2020 3/6/20

Comencen les obres de millora a Silla

 Comencen les obres de millora a Silla - (foto 1)

  L’Ajuntament començarà en breu els treballs necessaris per a millorar l’espai urbà del nostre municipi. Es repararan i condicionaran les deficiències de calçades de determinats carrers, així com la millora de jocs infantils i paviment i millora de seguretat viària. Aquestes accions es troben dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis 2014 de la Diputació de València amb un cost global de 210.160 euros.

  Com que ens trobem en plena campanya de Nadal, per tal de no perjudicar el comerç del municipi amb les obres dels carrers, s’ha pres la decisió de començar les actuacions pels parcs infantils. Les actuacions consistiran a arreglar els jocs dels xiquets i a canviar el paviment de la zona de jocs infantil. En concret, les obres dels jocs infantils se centraran en:

  - Parc de l’Alteró
  - Parc de l’Estació
  - Plaça Sanchis Guarner

  Carrers i seguretat viària

  A més de pintar els passos de zebra i les voreres, es realitzarà la reparació integral de la capa de rodament d’una sèrie de carrers: c/ de Gibraltar (inclou reparació del ferm), un tram del c/ d’Albal (inclou reparació de ferm), un tram de l’av. de Jaume I, plaça del Passeig de l’Albereda (enfront de l’estació del ferrocarril), c/ dels Horts, c/ del Pilar, c/ del Dr. Fleming, passeig de la Dra. Jesusa Pertejo (inclou reparació de calçada per alçament d’arrels del c/ de Xàtiva i c/ de Llíria).

  Seguidament, la reparació puntual mitjançant asfalt en diversos vials: av. Rambla de la Independència, c/ de Sant Rafael, c/ d’Alzira, av. d’Alacant, av. d’Albufera i av. de Beniparrell. Uns treballs necessaris per l’estat del seu deteriorament com a conseqüència del pas de vehicles, de les obres realitzades, de canalitzacions... que al llarg del temps s’han executat en tot el vial.

   

  Subir