4 de junio de 2020 4/6/20

Ja comencen les falles

Ja comencen les falles - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Ja comencen les falles - (foto 2)
  Ja comencen les falles - (foto 3)
  Ja comencen les falles - (foto 4)
  Ja comencen les falles - (foto 5)
  Ja comencen les falles - (foto 6)

  L’exposició del ninot va marcar ahir de vesprada el començament de les falles 2014. Fallers i falleres de les sis comissions del nostre municipi van acompanyar les seues màximes representants en aquest diumenge faller malgrat la pluja que no va parar des del començament de l’acte. Açò ho va corroborar la quantitat de fallers i falleres que es van apropar a la Nau de la Cultura per assistir a l’acte d’inauguració de l’exposició del ninot. Un acte que va començar a les 17.30 hores de la vesprada.

  Al carrer del Castell, l’alcalde, Serafín Simeón, al costat de la regidora de Festes, Amada Garrido, i el president de Junta local, Fernando Ruiz, va dirigir unes paraules als assistents agraint l’esforç que fan totes les comissions per mantindre viva la nostra festa i desitjant a tots els assistents unes bones falles. De seguit, van procedir a tallar la cinta roja i així quedava inaugurada oficialment l’exposició del ninot al nostre poble.

  Els membres de la Junta Local de Silla i les màximes representants de totes les falles del nostre municipi van ser els primers a entrar a la Nau i fer el recorregut corresponent visitant un a un tots el ninots presentats per a concurs. Després de gaudir i visitar els seus ninots i els de la resta de falles, i després de les fotos protocol·làries, el recinte es va obrir a tot el món que van entrar per veure els ninots majors, infantils i indultats que van presentar les comissions.

  En finalitzar l’acte, tot el món es va dirigir a la Nau Jove on l’alcalde i el president de Junta Local van lliurar les recompenses de la Junta Central Fallera i la Junta Local. Hi havia molta gent a la Nau Jove per aplaudir els membres premiats de les seues comissions i, sobretot, com sempre, el major aplaudiment per al lliurament dels bunyols de fulles de llorer amb brillants als fallers i falleres del nostre municipi.

  Subir