elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comencen els cursos al Centre de Formació de Persones Adultes

  • L'horari per a la matrícula en el mes de setembre és de dilluns a dijous, de 17.30 a 20.30 hores

El Centre de Formació de Persones Adultes de Silla comença el curs 2013/2014 amb una extensa oferta educativa. La inscripció està oberta i les persones interessades han de dirigir-se al mateix centre per a obtenir major informació sobre els continguts de cadascun dels programes i els més adequats a la situació i els interessos de cada alumne.

L'horari per a la inscripció en el mes de setembre és de dilluns a dijous, de 17.30 a 20.30 hores, al carrer de Pere el Cerimoniós, 11. El centre ofereix a la població adulta (majors de 18 anys) una extensa oferta de cursos per a respondre a les necessitats formatives dels ciutadans.

En concret, s'ofereixen cursos de formació bàsica (alfabetització, neolectors, GES1 i 2.....) i dins dels programes formatius: anglés inicial, castellà per a immigrants, escriptura creativa, manualitats, pintura i dibuix, tapissos i macramé, seminari d'art...

Els documents necessaris que cal adjuntar-hi són una fotografia de carnet, una fotocòpia del DNI /passaport /permís de residència , certificat dels estudis realitzats (GES) i el rebut d'ingrés si el taller es paga al banc (mes de setembre).

Subir