23 de noviembre de 2019 23/11/19

Comença el curs al conservatori

Comença el curs al conservatori - (foto 1)

  Silla, 24 de setembre. El 15 de setembre van començar les classes per al nou curs 2014-2015. Un any amb nous reptes i, sobretot, amb molta il•lusió per a complir de la millor manera possible, el major nombre d’inquietuds i necessitats al voltant de l’ensenyança musical.

  El nostre conservatori és un centre professional municipal que dóna un servei al poble i a tots el ciutadans. El centre ofereix la possibilitat de matricular-se en ensenyances elementals i ensenyances professionals. Les ensenyances elementals consten de quatre cursos en els quals les assignatures que s’imparteixen són Instrument, Llenguatge Musical i Cor; en tercer i quart s’afegeix l’assignatura de Conjunt.

  Les ensenyances professionals consten de sis cursos en una varietat més àmplia d’assignatures. A part de l’ensenyament musical, la comunitat educativa té com a objectiu primordial oferir a tots els alumnes una qualitat quant a experiències personals de convivència, a més de desenvolupar inquietuds en els alumnes i fer-los compartir tot allò que el dia de demà quedarà en els seus records com a unes vivències molt gratificants per a ells.

  Horari de funcionament de centre

  -De dilluns a dijous (de 15:00 a 21:00 hores)

  -Divendres (d’11:00 a 14:00 i de 15:00 a 21:00 hores)

  ocultar
  Comença el curs al conservatori
  Subir