10 de abril de 2021 10/4/21

El Club Atletisme Silla participa en l'absolut Autonòmic

El Club Atletisme Silla participa en l'absolut Autonòmic - (foto 1)

    El Club Atletisme Silla ha aconseguit la 5a posició en dones i la 6a en homes en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs PC celebrat en la pista coberta del velòdrom Luis Puig, en el qual participaven els 16 millors clubs de la Comunitat tant masculins com femenins.

    Malgrat l'accident patit per una de les nostres millors bases, la llançadora de pes Isa Varela, hores abans del començament de la competició, les atletes de l'Atletisme Silla van realitzar una extraordinària competició. Va aconseguir la victòria en els 800 ml l'atleta Suzanne Thierry i van destacar també els 2n llocs de Mírima Gregori en 1.500 m i Hogasen Audhild en altura. No podem deixar de destacar que sis de les nostres atletes van acabar les seues proves entre les quatre primeres. En la competició masculina, va destacar principalment el conjunt, i la nostra millora en la competició ens va alçar al sisé lloc.

    També cal destacar la quarta posició en el Cross d'Itàlica (Sevilla) de l'atleta Júnior Alba Escribano, i la victòria en la primera Milla Ciutat de València de Mírima Gregori.

    Subir