25 de enero de 2021 25/1/21

Cloenda del programa de formació per a l’ocupació “Neteja de superfícies i mobiliari”

Cloenda del programa de formació per a l’ocupació “Neteja de superfícies i mobiliari” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Cloenda del programa de formació per a l’ocupació “Neteja de superfícies i mobiliari” - (foto 2)

  Ahir de vesprada, la regidora de Recursos Humans, Visitació Carrión va clausurar el programa de formació per a l’ocupació “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals. Modalitat col·lectius”.

  La regidora Visitació Carrión va comentar la importància d’aquest taller en la inserció laboral dels alumnes per ser un certificat de professionalitat de nivell I on els alumnes han obtingut una qualificació professional en el sector de la neteja que els permetrà optar tant a llocs de l’administració pública com de l’empresa privada.

  L’Ajuntament de Silla va ser un dels primers ajuntaments que en el 2012 va homologar les seues instal·lacions per poder sol·licitar a la Conselleria d’Ocupació, Economia i Formació aquest certificat de professionalitat i impartir aquest tipus de programa de formació per a l’ocupació en l’especialitat de neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, dirigit a desocupats del municipi amb dificultats en la inserció al món laboral.

  El taller de neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, en la seua segona edició, ha sigut subvencionat pel SERVEF. Ha tingut una duració de 240 hores lectives de les quals els alumnes han realitzat 80 hores de pràctiques no laborals al municipi de Silla.

  Els alumnes han aprés tècniques i procediments per realitzar la neteja de sòls, parets i sostres en edificis i locals, la neteja del mobiliari ubicat a l’interior dels edificis, realitzar la neteja de vidres en edificis i locals i realitzar la neteja i tractament de superfícies en edificis i locals utilitzant maquinària.

  Subir