elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines

La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines
  • Molt d’ambient faller al municipi que anuncia les falles del 2014

MÁS FOTOS
La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines - (foto 2)
La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines - (foto 3)
La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines - (foto 4)
La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines - (foto 5)
La Cavalcada del Pregó anuncia el començament de les festes josefines - (foto 6)

El passat dissabte l’ambient faller va omplir tots els carrers del nostre poble. Música, color i festa es va respirar a Silla per celebrar la tradicional Cavalcada del Pregó. La concentració de les comissions va tindre lloc a la Rambla de la Independència i, puntualment, la desfilada va començar amb un temps molt bo que va afavorir que els carrers s’ompliren de molta gent que volia gaudir d’aquest esdeveniment tan esperat per tots els fallers i falleres que ja, per aquestes dates, esperen amb molta il·lusió el començament de les festes josefines.

La cavalcada fallera va comptar amb la participació de les sis comissions de Silla i va recórrer molts dels carrers de la nostra població: Rambla, Ausiàs March, Vicent Zaragozà, avinguda d’Alacant, Sant Roc, Port, Llauradors, les Eres, Planells, Doctor Fleming, Reis Catòlics, València i plaça del Poble.

L’ordre d’eixida de les comissions va ser Port, Sant Roc, Mercat, Molí, Poble i Reis Catòlics. Quan van arribar a la plaça del Poble, es va realitzar el tradicional pregó per part de cadascuna de les màximes representants de les falles des de la balconada de l’ajuntament. Un acte molt emotiu per a totes elles que van veure el suport de les falleres i fallers de les seues comissiones. L’alcalde, Serafín Simeón, va tancar l’acte i va desitjar-nos a tots unes bones festes falleres.

Subir