elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Campanya per a previndre el càncer de pell

  • Com a novetat la revisió es realitzarà dos dies: dijous 19 i dijous 26

Seguint amb la dinàmica de prevenció de l'AECC i de cara a la campanya solar, la unitat mòbil que l'AECC provincial realitzarà, al nostre municipi, proves gratuïtes per detectar el càncer de pell el pròxim dijous 19 i el pròxim 26 de juny perquè tot aquell que ho desitge puga revisar-se la pell i rebre informació i consells per a previndre el càncer de pell.

Per a una millor qualitat del servei es revisaran cada dia un màxim de 70 persones i la unitat serà ubicada a la porta de l'Ajuntament, de 9 a 13 hores, aproximadament. A més, hi haurà una taula amb personal de la Junta Local per a repartir informació sobre prevenció solar i per a vendre les ulleres roses solidàries, ja que una de les mesures aconsellades per a una bona salut ocular és la protecció del sol amb ulleres adequades.

Segons ens van comentar els components de la Unitat, l'any passat el resultat al nostre poble va ser tot un èxit, ja que Silla va ser una dels poblacions on més gent tenia interés per realitzar-se la revisió. Van comprovar que a la població de Silla, la conscienciació i la informació de la importància de la prova és molt patent, per la qual cosa van donar l'enhorabona per la labor realitzada any rere any des de la Junta Local, en col·laboració amb l'Ajuntament.

Subir