elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Campanya informativa d'animals de companyia

    Des de la Regidoria de Salut Publica s’inicia una campanya informativa sobre les noves ordenances referents a animals de companyia i animals potencialment perillosos. Es fa necessària l’actualització de les normatives municipals a les actuals necessitats de la societat amb la finalitat d’augmentar l’eficàcia de l’actuació publica municipal en la lluita per la defensa dels drets dels animals i contra les molèsties que puguen provocar per la manca de responsabilitat dels propietaris.

    El Reglament municipal d’animals de companyia i d’animals potencialment perillosos té per objecte assenyalar la normativa que assegura a la propietat dels animals i la seua adequada estada als habitatges, així com les garanties higièniques per tal d’evitar les molèsties que generen els animals al veïnat i en la via publica garantint als animals l’adequada protecció, manteniment i bon tractament.

    Cuidar i educar bé els gossos i mantindre els parcs i voreres és responsabilitat cívica de tots i totes.

    Els text complet del reglament municipal d’animals de companyia i d’animals potencialment perillosos es pot consultar a www.silla.es

    Subir