Els blanquets espavilen en la represa per aconseguir la quarta victòria consecutiva - (foto 2)

El Silla CF es va anotar a Sueca la quarta victòria consecutiva després d'imposar-se en una trobada en què no va estar a l'altura de les circumstàncies en el primer acte per a, posteriorment, experimentar una clara milloria en el segon període fins al punt d'anul·lar qualsevol tipus de reacció del seu rival. Aquest triomf, el segon seguit en forma de golejada a domicili després del 1-5 enfront de l'Esportiu La Rambleta CF, permet que el Silla se situe aquesta jornada a cinc punts del lideratge en empatar la UE L’Alcúdia a casa davant del CD Benifaió (1-1) i ampliar a sis la renda respecte al tercer classificat, el Picassent CF, que va igualar a Picanya (2-2).

L'inici del partit en l'Antonio Puchades suecà no va poder ser més negatiu. Les reduïdíssimes dimensions del camp van parèixer entravessar-se al Silla CF que no va ser capaç d'embastar una sola jugada en la primera mitja hora de partit. Al contrari, el CF Promeses Sueca, molt més intens en el seu futbol que els sillers, va aprofitar un error defensiu visitant per a avançar-se en el marcador, en el minut 8, per mediació de Parrell. El de la cua donava la sorpresa. L'esquadra de Xus Vendrell ho intentava, però, a banda que li faltava terreny per a realitzar en condicions el seu joc, es perdia en protestes per les contínues faltes dels adversaris, la qual cosa anava a favor del Promeses, a qui interessava que passara el temps sense perill en l'àrea local. El Silla va estrènyer les dents abans del descans i Rubén Navarro va gaudir de l'ocasió més clara per a equilibrar la contesa, encara que el seu xut li va eixir massa creuat. Les repetides interrupcions van provocar un descompte de quatre minuts i en el 49´ Pablo Molins va connectar un tir que es va colar ajustat al pal establint el 1-1.

Aquest tant va canviar radicalment l'enfrontament de cara al que s'acostava en la segona meitat, ja que el Silla, amb un esplèndid Rubén Navarro i un incansable Coke, va superar àmpliament a l'actual cuer del grup V de Primera Regional, que es va anar evaporant tal com queien els gols sillers. Yassine de cap va superar el porter del Promeses en el 53´ (1-2), Rubén Navarro va aconseguir l’1-3 als 69 minuts, el seu debut golejador i premi més que merescut a la seua extraordinària labor, i Coke va transformar una pena màxima en el 73´ per a arrodonir l’1-4 que perfectament va poder haver sigut un 1-6 o 1-7 si els blanquets hagueren estat més encertats davant del marc d'un CF Promeses Sueca rendit a l'evidència i amb un futbolista menys des del 56´ per l'expulsió de Sergio Neva, en cometre aquest una terrible entrada. Els aficionats del Silla CF van passar dels nervis a l'alegria pel triomf en un partit que suposa la confirmació del conjunt del Morera com a aspirant a tot en el present campionat de lliga.

El derbi de la pròxima jornada contra l'Alcàsser CF serà el diumenge dia 25, a les 17:00 hores, al recinte municipal siller, i per a l'afició de segur que suposarà un bon colofó a la Fira de Sant Sebastià que celebrarem el cap de setmana que ve a la nostra localitat.

La segona volta de la Lliga va arrancar presentant el Silla CF aquest equip: Lucas, Carrasco, Josep, Fran, Carlos, Andrés (Iván, m. 63), Oso (Servando, m. 74), Pablo Molins, Rubén Navarro, Coke (Edgar, m. 75) i Yassine (Cèsar, m. 74).