21 de enero de 2021 21/1/21

Arranca la campanya comercial del Dia de la Mare

Arranca la campanya comercial del Dia de la Mare - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Arranca la campanya comercial del Dia de la Mare - (foto 2)
  Arranca la campanya comercial del Dia de la Mare - (foto 3)

  El Dia de la Mare sempre ha estat un dia molt especial per homenatjar, recordar i agraïr a totes les mares la confiança que dipositen diàriament al realitzar les seues compres als establiments de Silla.

  Per tot açò, un any més, l'Associació Empresarial de Silla junt a l’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Cultura, aDES, posen en marxa una activitat dedicada al món infantil, encaminada a despertar l'interés dels més menuts en la cultura i a donar a conèixer els comerços de Silla.

  Unir el comerç i l’oci, el teatre es un dels objectius d’aquesta campanya. Silla i el seua variada oferta comercial en un dia tan especial, com el dia de la mare

  El dia 9 de maig, a partir de les 18:00 hores s'organitzaran en la Plaça del Poble activitats infantils i a les 19:30 hores, al Teatre de la Plaça, tindrà lloc la celebració de l'obra de teatre infantil “Pop-Arte de magia” a càrrec de l’artista Nacho Diago., un espectacle on la realitat i la ficció es confonen per la il·lusió

  Les entrades per assistir a aquesta obra teatral, únicament es poden aconseguir en els establiments de Silla en realitzar les compres per a el “Dia de la Mare”, cadascuna d'elles és vàlida per a un xiquet menor de 9 anys acompanyat d'un adult o per a un xiquet major de 9 anys, fins a completar aforament.

  Entre tots els assistents al teatre, se sortejarà un viatge de cap de setmana a un parc temàtic de la Comunitat Valenciana.

  Subir