23 de enero de 2021 23/1/21

Aprovat el taller d’ocupació "Millora Silla"

  El Servef ha concedit a l’Ajuntament de Silla una subvenció de 271.981,80 euros per a la realització del taller d’ocupació «MILLORA SILLA».

  El taller d’ocupació «MILLORA SILLA» farà possible la formació i l’ocupació de 30 persones desempleades majors de 25 anys en les especialitats de jardineria, neteja d’edificis públics i electricitat.

  El taller tindrà una duració de 6 mesos i els alumnes, alhora que es formen, tindran un contracte de formació des de l’inici. Està previst l’inici al final de desembre.

  Selecció de personal directiu, docent i de suport

  S’obri el termini per a la selecció del director/a del taller d’ocupació, personal docent, monitor/a de jardineria, monitor/a d’electricitat, monitor/a de neteja d’edificis, professor/a de suport i personal administratiu de suport.

  Les bases estan disponibles en la web municipal, (portal aDES, ofertes de treball) en el tauler d’anuncis de la Corporació i d’aDEs.

  El termini de presentació d’instàncies serà del dia 25 al 29 de novembre de 2014.

  Selecció d’alumnes-treballadors

  La selecció d’alumnes-treballadors es realitzarà mitjançant una llista de l’Oficina del Servef de Silla per la qual cosa les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s en el Taller en l’especialitat que desitgen optar en l’Oficina del Servef de Silla.

  Subir