elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Amada Garrido va rebre a l’alcaldia els onze joves que han sigut contractats pel programa Salari Jove

Amada Garrido va rebre a l’alcaldia els onze joves que han sigut contractats pel programa Salari Jove
  MÁS FOTOS
  Amada Garrido va rebre a l’alcaldia els onze joves que han sigut contractats pel programa Salari Jove - (foto 2)
  Amada Garrido va rebre a l’alcaldia els onze joves que han sigut contractats pel programa Salari Jove - (foto 3)
  Amada Garrido va rebre a l’alcaldia els onze joves que han sigut contractats pel programa Salari Jove - (foto 4)

  Ahir la regidora de Promoció Econòmica, Amada Garrido, va rebre a l’alcaldia els onze joves que han sigut contractats pel programa Salari Jove. Per a participar en el Programa, els joves han sigut seleccionats tenint en compte la seua major adequació al lloc de treball oferit en funció de la seua formació. El període del contracte en pràctiques té una duració de sis mesos. Va començar el passat 26 de desembre i finalitzarà el pròxim 25 de juny del 2015.

  Els treballadors contractats són desocupats, menors de 30 anys i inscrits en els centres SERVEF. Les subvencions que ofereix el SERVEF estan destinades a sufragar els costos salarials de la contractació d'aquests joves, inclosa la cotització a la Seguretat Social. Els joves realitzaran obres i serveis d'interés general en corporacions locals i òrgans de l'administració autonòmica. Aquestes ajudes estan orientades als joves menors de 30 anys, per ser un dels col·lectius amb majors dificultats per a aconseguir una primera experiència en el mercat laboral.

  En finalitzar el contracte, l'ocupador estendrà un certificat en què consten les funcions exercides o els treballs realitzats pel jove per a millorar la seua ocupabilitat, documentació que facilitarà el seu accés a futurs llocs de treball.

  Subir