22 de noviembre de 2019 22/11/19

Alumnes de 4º de primària participen en el programa “cine i educació en valors”

Alumnes de 4º de primària participen en el programa “cine i educació en valors” - (foto 1)

  Els alumnes dels col·legis públics i concertats de Silla han participat en el programa de "Cine i Educació en Valors", una de les accions emmarcades en el programa de Prevenció de Drogodependències. Així, concretament 204 alumnes de 4º de primària, han gaudit de la projecció de la pel·lícula La película de pavos más grande de todos los tiempos al Teatre de la Plaça.

  Aquesta acció busca formar l'alumnat en valors i habilitats socials que actuen com a factors de protecció davant del consum de drogues. Una activitat que ofereix, com a material, una guia didàctica per al professor, un quadern d'activitats per als alumnes i una fitxa d'avaluació amb la projecció de la pel·lícula.

  La família i la societat tenen un paper fonamental a l'hora d'ensenyar els xiquets i xiquetes a interpretar la realitat que es mostra a través dels mitjans audiovisuals. La responsabilitat del que veuen la tenim tots: pares, productors, programadors, mestres i governants. El cine és una poderosa eina de suport i ofereix grans possibilitats i suficients continguts de treball per a abordar la tutoria i l'educació en valors amb l'alumnat i amb les famílies.

  ocultar
  Alumnes de 4º de primària participen en el programa “cine i educació en valors”
  Subir