elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els alumnes de cant van assistir a una màster class

Els alumnes de cant van assistir a una màster class
  MÁS FOTOS
  Els alumnes de cant van assistir a una màster class - (foto 2)
  Els alumnes de cant van assistir a una màster class - (foto 3)
  Els alumnes de cant van assistir a una màster class - (foto 4)
  Els alumnes de cant van assistir a una màster class - (foto 5)

  El passat 22 de maig, els alumnes de cant del Conservatori Professional Municipal de Silla van tindre l'oportunitat d'assistir a una màster class de cant impartida per dos professionals de gran nivell, la soprano Elisa Vélez i el pianista Daniel Gil de Tejada. Membres de la Coral de l'Agrupació Musical la Lírica, invitats pel Conservatori, també van assistir i van participar en la classe.

  El Conservatori, amb aquesta iniciativa i junt amb les audicions escolars, jornades de portes obertes, màster class diverses, audicions en residències de tercera edat, cercaviles musicals pel poble i una infinitat d'activitats, pretén transmetre la importància de la música per tots els racons del poble.

  Soprano i pianista

  Nascuda a Gran Canària, Elisa Vélez es va formar en el Conservatori Superior de Las Palmas i, posteriorment, es va traslladar a Barcelona per a realitzar els seus estudis de Cant amb Francisco Kraus al Conservatori del Liceu, on va obtindre el Premi d'Honor de fi de carrera. Ha interpretat nombrosos papers en diferents òperes. Per la seua banda, Daniel Gil de Tejada és llicenciat en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València en piano i direcció de cor i ha sigut guardonat, entre d’altres, amb els premis de direcció d'orquestra ‘August Mann Price' i dues vegades el ‘Norman del Mar Conducting Price'.

  Subir