22 de enero de 2021 22/1/21

Ajudes 2015 a projectes interassociatius

Ajudes 2015 a projectes interassociatius - (foto 1)
  • Les entitats convocants augmenten el pressupost de 9.000 a 20.000 euros

Caixa Popular, la Fundació Horta Sud i Grup Ugarte Automoció han convocat el programa d'ajudes econòmiques per als projectes interassociatius de la comarca de l'Horta. En aquesta ocasió, les tres entitats convocants han realitzat un important esforç per a incrementar la dotació econòmica, que passa dels 9.000 euros de les edicions anteriors, als 20.000.

Aquest programa de cooperació amb associacions té com a finalitat contribuir a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions dins d'una mateixa localitat o d'àmbit comarcal que es desenvolupen finalment dins de l'any 2015. L'objectiu de la convocatòria és afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social de la comarca.

Per això, es valorarà la capacitat de les associacions per a posar en marxa la proposta, el nombre d'associacions i municipis participants, la creació de plataformes estables d'organització entre les associacions, la participació ciutadana en el projecte i el seu caràcter educatiu i social.

Les propostes poden presentar-se fins a l'1 de novembre de 2014. El jurat, que estarà compost per representants de Fundació Horta Sud, Grup Ugarte Automoció i Caixa Popular, seleccionarà els projectes que considere més idonis per a dotar-los de l'ajuda, i donarà a conéixer els resultats al desembre d’enguany.

Subir