elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

AESI presenta una nova actualització del seu APP

    L'Associació d'Empresaris de Silla (AESI) ens presenta una nova actualització del seu App. En aquesta s'inclou un sistema de fidelització de clients a través d'un sistema de cupons. Els primers a sumar-se a aquesta pionera iniciativa han sigut Unika Estilistes, Luisa Rosa Perruqueria unisex i Xarxa Hair que ofereixen promocions exclusives a tots aquells usuaris que presenten el seu App en els seus establiments.

    Encara que de moment han començat alguns centres de perruqueria i estètica, des de l'associació es preveu que molt prompte, més empreses de diferents sectors se sumen al cuponing una potent eina on es recompensa la lleialtat del client.

    Però, com funciona el cuponing de l'App AESI? Molt fàcil! L'usuari hi accedeix a través del botó "Cupons", i segons el volum de compra, la duració de la relació o l'esforç realitzat en l'establiment adherit, et posaran un codi i, quan òmpligues tots els necessaris, obtindràs en la compra següent productes o serveis especials sense cost, descomptes en el preu de compra o regals… T'agrada la idea? Passa't al cuponing i descarrega’t la nova actualització en Google Play o Apple Store!

    Subir