elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Reunió amb la direcció general de Serveis Socials i persones en Situació de Dependència

Reunió amb la direcció general de Serveis Socials i persones en Situació de Dependència
  MÁS FOTOS
  Reunió amb la direcció general de Serveis Socials i persones en Situació de Dependència - (foto 2)

  L'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, acompanyat per la regidora de Benestar Social, Mireia Gimeno, es van reunir el passat dimarts amb la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercé Martínez, per a abordar la problemàtica de la Residència Municipal davant el retard en el pagament de la Conselleria.

  En aquesta reunió, a la qual també van acudir Josefa Martínez, directora del Centre i Loles Verdés, la seua administrativa i comptable, la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència es va comprometre a fer tot el necessari per a estudiar i valorar un compliment regulat en els pagaments de Conselleria, que garantiria la continuïtat de l'important servei que ofereix Residència de Majors Verge del Miracle en la nostra localitat.

  A més, Mercé Martínez es va mostrar predisposada a revisar el protocol de col•laboració de places públiques residencials signat amb l'Ajuntament de Rafelbunyol l'any 2008.

  D'altra banda, la directora general va destacar la Residència de Rafelbunyol com a exemple de qualitat i bon servei als majors, demostrat per l'alta demanda d'ocupació de places públiques i la llarga llista d'espera per a l'accés al centre.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol està fent tot el possible per estabilitzar la situació de la Residència, tant l'àmbit intern com en la interlocució amb els organismes dels quals depèn en la Generalitat.

  Subir