elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Rafelbunyol celebra el seu I Concurs de Sopar de Colles

Rafelbunyol celebra el seu I Concurs de Sopar de Colles

  Rafelbunyol celebrà ahir el seu I Concurs de Sopar de Colles amb una participació de 37 colles i quasi 1000 persones. Un concurs que reconeixia l'enginy, la gràcia, les disfresses, la decoració de les taules i la coherència de tots els factors, amb premis en productes locals.

  El jurat, compost per l'alcalde, Fran López i representants dels festers i festeres d'enguany, va atorgar el segon premi, una cistella de productes valorada en 150 €, a la penya "El Cabasset" i la seua temàtica de l'horta valenciana.

  La colla guanyadora va ser "Free Tour Rafelbunyol" que va rebre una cistella de productes locals valorada en 350 € per la seua perfomance dels aspectes més destacables del nostre municipi.

  Un concurs que no va ser l'únic de la jornada, ja que el primer acte del dia va ser, el cada vegada més participatiu, Concurs de Truita de Creïlla que enguany ha celebrat la seua sisena edició en la qual s'ha tornat a portar el premi "la penya el porquet", guanyadora de les últimes edicions.

  A més, Rafelbunyol dedicava ahir el dia a la Pilota Valenciana, dins de les festes populars de la localitat. Una jornada dedicada a la pràctica i el foment d'aquest esport tan nostre.

  Diferents partides de pilota, disputades per l'alumnat de l'Escola de Pilota de Rafelbunyol, dugueren a terme al llarg de tot el dia. Organitzades pel Club de Pilota Dau de Rafelbunyol, també gaudirem d'una partida mixta i una altra femenina.

  A la vesprada, l'afició de la pilota valenciana va poder delectar-se amb una partida de professionals entre CPV Birop i CPV Xeraco. Per acabar, l'alcalde Fran López, i el regidor de Festes, Tono Ros feren entrega dels trofeus en les diferents categories.

  Una jornada intensa que va concloure amb "Destrangis" un tribut a Estopa que va omplir la plaça s'omplirà de ritme.

  Subir