elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Inauguració de la XX Mostra de Pintura

Inauguració de la XX Mostra de Pintura - (foto 1)

  Ahir, es va inaugurar la XX Mostra del Taller Pintura local “Núvols en l’Àtic” amb el cubisme com a protagonista.

  Coincidint amb les festes del municipi, i dins de les propostes culturals d'aquesta programació, s'ha obert al públic aquesta Mostra de Pintura que reuneix els millors treballs realitzats pels i les alumnes del taller de pintura de Rafelbunyol, coordinats pel seu professor Josep Llopis.

  Una exposició en la qual han participat 15 alumnes d'aquest taller: José Castillo, Manuel Marti, Mª Ángeles Civera, Silvino Pérez, Puri Sepúlveda, Matilde Cámara, Mila Carbonell, Graciela Romeu, Isabel Martí, Amparo Dura, Nieves Pastor, Ángela Badias, José Manuel Borrás, Daniel Fenollosa y Pilar Félix.

  En l'acte inaugural, els 15 autors que participen en la mostra han estat acompanyats per l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, la Regidora de Cultura, Alicia Piquer i representants de tots els grups municipals.

  L'exposició sota el títol “Pense, després pinte” estarà oberta al públic durant tots els festejos de la localitat, és a dir fins al dimarts 8 de setembre, en la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura.

  Sota la influència de Picasso o Braque, entre altres autors cubistes, les obres d'aquesta mostra destrueixen l'objecte per a tornar a construir-ho. Una concepció constructiva (desfer-refer) en la qual l'espai pictòric es converteix en formes geomètriques, sent l'espectador el que ha de reconstruir l'objecte retratat a partir d'elles.

  Subir