elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esgotats tots els Bons Comerç de Rafelbunyol en només 4 dies

Esgotats tots els Bons Comerç de Rafelbunyol en només 4 dies

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha esgotat en només 4 dies tots els bons de la I Edició de la Campanya Bo Comerç "Som Rafelbunyol", que comptava amb 7500 vals. Ara els veïns i veïnes de la localitat tindran fins al 12 d'octubre per a consumir el seu bo en els establiments adherits a la campanya.

  La campanya, consistent en la descàrrega gratuïta de bons amb els quals la ciutadania de la localitat pot beneficiar-se de descomptes en les compres que faça als establiments del municipi, es posà en marxa el dia 30 de setembre i esgotà les seues descàrregues ahir a la vesprada.

  Ja s'han usat quasi 1500 d'aquests bons en compres al comerç local amb el consegüent impuls de l'economia local de Rafelbunyol.

  "Considerem que aquesta campanya ha sigut tot un èxit, amb ella d'una banda es beneficia la gent i per un altre els comerços" afirma Fran López alcalde de Rafelbunyol. Tal ha sigut l'acolliment de la mateixa que "el consistori ja s'està plantejant fer pròximes campanyes d'aquest tipus" afig el primer edil.

  Un total de 75000 € que Rafelbunyol ha invertit en aquesta primera convocatòria i a la que podien accedir totes les persones majors de 18 anys empadronades a Rafelbunyol amb la descàrrega d'un màxim de 5 bons per valor de 10 euros cadascun.

  Cada bo es podrà utilitzar durant els pròxims dies com a descompte en compres iguals o superiors a 20 euros. Si la compra és igual o superior a 40 euros, es podran utilitzar 2 bons junts, de manera que el descompte serà de 20 euros. La resta de l'import, el pagarà el client o la clienta.

  Subir