22 de octubre de 2020 22/10/20

Començen “els bous al carrer” a Rafelbunyol

  Rafelbunyol comença aquest cap de setmana la temporada de bous al carrer. Els actes, que s'iniciaran aquest divendres, continuaran durant l'època estival fins al 26 de setembre.

  La primera a estrenar-se és la penya Sant Joan que ha triat per a l'ocasió tres bous: un de la ramaderia de Celestino Cuadri, un altre de Gabriel Rojas i finalment un altre de José Luis Pereda.

  El divendres, a les 19 hores de la vesprada, començarà el festeig amb la desencaixonada del primer bou. El recorregut s'efectuarà pels carrers Camí Fons, Dr. Miquel Romeu, De la Constitució, Antoni Roig Civera i Pobla de Farnals.

  A mitjanit, a les 00:00 hores, tindrà lloc la embolada del bou de la vesprada pel mateix recorregut.

  Els actes continuaran l'endemà, dissabte 20, per a la diversió dels afeccionats que podran gaudir d'una altra jornada taurina, aquesta vegada amb dos bous, començant la desencaixonada del primer a les
  18:30 hores.

  Com ja és tradició, la penya Sant Joan va organitzar el cap de setmana passat una jornada lúdica de germanor, en la qual no van faltar els jocs infantils, ni els riures gràcies a l'espectacle de monòlegs. L'esdeveniment va reunir, una vegada més, als membres, familiars i amics de la comissió.

  Subir