elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

EU valora les dades de l’atur del passat mes de novembre a la Vall d’Albaida

    EU de la Vall d’Albaida valora "positivament la reducció en més de 400 persones de les xifres de l’atur en la nostra comarca durant el passat mes de novembre".

    "Ontinyent se situa com la població més capdavantera en aquesta reducció baixant el nombre de persones aturades en 132. A l’actualitat comptem amb més de 4.500 persones com a sol·licitants de feina a les oficines del SERVEF, per la qual cosa ens resten encara molts esforços per millorar la situació general".

    "Aquesta reducció ha estat possible però, per la posada en marxa en Ontinyent de mesures encarregades d’activar la nostra economia , parlem del Pla d’Ocupació municipal, de dedicar el superàvit a inversions productives i de reforçar i mantenir els serveis públics. Totes aquestes mesures ajuden a dinamitzar la nostra economia i enceten un camí a seguir en els propers anys, centrant l’ajuda en les persones i generant de forma modesta ocupació per tal de pal·liar aquesta greu situació de crisi . En aquesta conjuntura és important estar al costat de les persones que més ho necessiten", finalitza EU.

    Subir