4 de marzo de 2021 4/3/21

La Rotovense Musical presenta la programació i el cartell de Santa Cecília 2016

    La Rotovense Musical ha presentat esta setmana el cartell i les activitats organitzades al voltant de la patrona de la música, Santa Cecília, que tindran lloc a Ròtova entre el 25 i el 27 de novembre. L'agrupació musical ha aprofitat per animar la gent a participar de manera activa en les diferents activitats.

    L'acte central serà el concert que tindrà lloc dissabte 26 de novembre, a les 20.30h, a la nau polivalent del municipi. El concert, dirigit per Ferran Escrivà, comptarà amb peces de Saül Gómez, Alfred Reed, Steven Reineke, Kees Vlak, entre d'altres, i acabarà amb la interpretació del pasdoble i himne de l'agrupació La Rotovense Musical. El concert servirà per celebrar també l'entrada d'una nova músic, Mireia Millet Soler, una jove rotovina que toca la flauta travessera.

    Al llarg de tres dies tindran lloc més activitats: passacarrers, sopars i esmorzars, jocs... Per això La Rotovense ha volgut animar a la gent a participar-hi. Les inscripcions per al campionat de truc (de divendres 25) tindran lloc fins al moment de començar la partida. (1€ per persona, en equips de tres; i cal contactar amb Marc o Jaume). Per alsopar de germanor a La Nau de dissabte 26 (3€ per persona) cal apuntar-se fins el dijous 24. (contactant amb Dídac Camarena, viaWhatsApp al telèfon 636 505 448). Finalment, diumenge 27, tindrà lloc un dinar de germanor a La Nau, a Ròtova (amb el preu de 10€ adults i 6€ xiquets/es. La gent es pot apuntar a la farmàcia de Llocnou fins el dijous 24 o al Centre Social de Ròtova, en horari de 17h a 19h,el dia 21 de novembre –Rosa Balbastre i M. José Puig-).

    Subir